BÄSTA DAGEN PÅ LÄNGE LÄNGE LÄNGE

Jag kan inte beskriva med ord hur jävla galet glad jag är. Detta är helt klart en av dom bästa dagarna i mitt liv!!

Jag hade teoriprovet kl 8 imorse och var gött nervös både innan och under själva provet. När jag skulle klicka på resultatknappen var det hemskt.. 59/65 , och godkänd. Helt underbar känsla! Jag gick bort till Stålboms och käkade frukost med mamma medan jag väntade på uppkörningen. Klockan 10:30 började jag köra lite smått med Björn och fick kärringstopp nästan direkt. Dock gick resten av uppvärmningskörningen bra, trots att jag var riktigt nervös. Sen körde vi till Vägverket och stog o väntade på min uppkörningssnubbe en stund. När han kom försvann all nervositet. Plötsligt kändes allting så lätt & självklart och uppkörningen gick sjukt bra!
Vi körde nästan hem till mig, sen tillbaka till stan, parkarade en gång, körde i stan lite och sen var det klart. Jättelätt & rolig uppkörning och allting kändes jättebra.

Efter skolan körde jag och isafisa hem till frida och hämtade henne. därefter körde vi och hämtade Becca och sen körde vi mot gekås! Det blev ett stopp för att tanka på vägen och även drive in på donken eftersom vi var hungriga. På gekås köpte vi inte så mkt.. jag köpte lite ramar att pimpa mitt rum med och tuggummi typ. Viktiga grejer!
Sen körde vi tillbaka hemåt igen. Dock blev det ännu ett stopp på Donken för att käka lite kvällsmat och hälsa på Thrisse. Sen körde jag hem världens bästa vänner samtidigt som vi lyssnade på goo musik!

Jag är så jääävla glad. Jag vill inte att denna dagen ska ta slut. Bästa på helt sjukt länge.Camade med Miss Bodin.


RSS 2.0