good job E!

Redovisningen imorgon är förberedd, arbetet i internationell ekonomi är färdigskrivet, svenskatalet är klart och filosofiarbetet är som gott som klart och klockan är inte ens elva. Ibland är jag fan bra på att plugga! Good job, Emsan! Nu ska jag belöna mig själv med lite gossip girl och sen är det sängen som gäller. Har endast en lektion imorgon och den börjar kl ett, men ska upp vid 8 (eventuellt 9.. beror på hur många gossip girl avsnitt det blir ikv..) för att plugga. SÅ duktig är jag nu för tiden. Imorgon ska ett i-valsarbete skrivas klart och ett annat ska börjas på OCH bli klart. Hoppas innerligt att mitt pluggmood är kvar även efter en natts sömn. Det viktigaste är i alla fall att - JAG SER LJUSET!
det är nära nu.. så nära

Kommentarer
Postat av: Sara

Haha, gott! Det är mer än vad jag har fått gjort idag:P Ångest! Denna sommar, kan den skynda på lite?! Ja, det hoppas jag med!:D Tyvärr kommer jag inte hinna hem till din student´:(:( Sofie berättade att det var den 1:e? Jag skriver min sista tenta för terminen ´samma dag mellan 14-19:( Jag är jätte ledsen för att jag inte kan vara där:( När har du din bal??

2011-05-17 @ 23:14:23
URL: http://saramared.blogg.se/
Postat av: Isabelle

haha nej bli inte orolig, på drygt två veckor nu har jag sprungit 7 gånger hihihihihi ;)

2011-05-18 @ 11:35:14
URL: http://isabelleb.blogg.se/
Postat av: matilda

JAG SER LJUSET JOOOONATAAAAAN!

Så stolt över dig ;)

2011-05-18 @ 11:59:56
URL: http://matildadarhult.blogg.se/
Postat av: Martina Carlsson

Ljuset, jag ser ljuset, JAG SER LJUSET JONATAN!!Bra jobbat Emelie, snart är det över ;)

Jag kommer på din student men tyvärr jobbar jag till kl 16 så jag kan tyvärr inte komma på utspringet utan först på kvällen. Hoppas du har korkat upp vinet då ;)

Love you!

2011-05-18 @ 21:01:31
URL: http://martinacarlsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0